Miksi WordPress on verkkomarkkinoijan oiva apuri?

WordPress on avoin sisällönhallinta-alusta, joka soveltuu kotisivuiksi ja blogiksi. Tarjolla on useita ilmaisia teemoja ja jo 100 eurolla saat nipun herkkuja.

Hakukonenäkyvyys
WordPress tukee löydettävyyttä hyvin. Eli mikäli sisältösi kiinnostaa muita, nouset hakukoneissa ilman teknisisiä optimointikikkoja. Sinun ei tarvitse olla hakukoneoptimointiguru tai ostaa ulkoista hakukoneoptimointia.

Helppokäyttöisyys
Artikkelien tai sivujen luominen on nopeaa ja helppoa myös niille, joilla ei ole ohjelmointitaitoja. Voit liittää kuvia ja linkkejä helposti julkaisuusi. Graafisen editorin avulla päivität sivustoasi ilman HTML-koodia. Voit keskittyä sisällön tuottamiseen, sinun ei tarvitse huolehtia teknologiasta.

Selkeys, tuki ja laajennettavuus
Hallinnan käyttöliittymä on selkeä pienen tutustumisen jälkeen. Päivitettävyys on todella vaivatonta. Mikäli haluat räätälöidä teemoja täysin yksilölliseksi tai haluat herkutella uusilla vimpaimilla tarvitset tueksesi WP-osaajan, joita löytyy helposti netistä. WP-yhteisö auttaa mielellään ongelmissa myös suomeksi.

Uusia piirteitä, tyytyväisiä asiakkaita
Tutustuin WordPress-maailmaan vajaa kaksi vuotta sitten, jolloin sitä pidettiin vain blogialustana. Kehitys on ollut hurjaa tahtia. MU-mahdollistaa sen että sivustolla voi olla yksi tai useampi blogi, alasivujen tyylin ja palstoituksen voi vaihtaa helpommin. Enää ei tarvitse vain monistaa alisivuja. Kieliversiot on entistä helpompi ottaa käyttöön, joka auttaa esimerkiksi matkailuyrityksiä.

Enää asiakkaat eivät valita hankalasta päivityksestä tai siitä etteikö sivuston lisäominaisuudet tue luontevaa kasvua. Kuvagalleriat, lomakkeet ja muut plugin-päivitykset tuovat erinomaisia lisämausteita perusominaisuuksien päälle.

Tutustu näihin aluksi:
WordPress wikipediassa
WordPress Suomi
WP-yhteisön näytesivuja
Why to choose WordPress?

WordPress auttaa yrittäjää verkkomarkkinoinnissa

WordPress on verkkomarkkinoinnin supersankari

Kehu tai kritisoi WordPressiä vapaasti. Anna myös paras WP-linkkisi tai vinkkisi. Mikä on esimerkiksi suosikkiteemasi.

Mainokset
Kategoria(t): ilmainen, SEO, verkkomarkkinointi, WordPress. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Miksi WordPress on verkkomarkkinoijan oiva apuri?

 1. Juuri näin 🙂

  Olen käyttänyt WordPressiä noin vuoden ajan. Olen ollut siihen koko ajan tyyväinen, mutta vasta pari viikkoa sitten löysin teeman, joka todella toimii pienen, jopa vähän isommankin, nettisivuston alustana.

  Olen tehnyt kotisivuja Joomlalla, mutta vastedes suosittelen pientä sivustoa perustavalle WordPressia. WordPressin etu on tietysti se, että se on toimiva blogialusta. Yritys, joka epäröi bloggaamista, saisi kotisivut ja blogin samassa paketissa ja voisi pikku hiljaa harjoitella blogin pitoa.

 2. ajatusvesa sanoo:

  Kiitos Janne kommentista. Tämä sivusto lähti siitä, että lähdin tumpelokäyttäjänä testaamaan ilmaista alustaa ja optimoimaan sitä kotikutoisesti. Valitsin teemaksi ilmaisen Twenty Ten-tyylin.

  Toinen syy oli etten yrittäjäkoulutukseen löytänyt riittävästi valmiita tarinoita, joten pääti luoda oman pilotin (ansaintamielessä tietysti).

  Peilaan myös omia saarnaamisen sisältöä. Kuinka paljon kyse on harkitusta suunnitelmallisuudesta ja kuinka paljon sykkeellisestä sattumanvaraisuudesta.

  Seuraavaksi pyrin digitalkkarini avustuksella lisäämään twittervirtaa sivulle ja kiinnittämään huomiota lisää osallistamiseen.

  Mietinnässä on myös siirtyminen maksulliselle teemalle. Esimerkiksi noin 30 euron ThemeForestin InFocus vaikuttaa mielenkiintoiselta. Aika näyttää ja kävijämäärät ratkaisevat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s