Imitoiva tuotteistettu blogikirjoitus?

Johdannossa analysoin yhtä ajankohtaista ilmiötä ja kyseenalaistan heti sen vaikuttavuuden. Jos otsikossa viitattiin innovaatioon, ratkaisuun, oivallukseen tai kirkkoon huomautan heti että asiasta voi olla toistakin mieltä.

Väliotsikossa provosoiva keskustelua herättävä avaus
Käytän sensaatiolehtien taidokasta näennäisskuupin kierrätystekniikkaa, ja heitän myöhemmin ilmoille valeasiantuntijan. Valetutkija lupaa syödä tai syöttää hatullisen pas… rasvaa, jos saa rasvaväitteelleen satatuhatta kannattajaa Facebookissa.

Tartun muutamaan yksityiskohtaan, joita silmäilytekniikalla huomaan aiemmista ”tiedätte kyllä minkä Ajankohtaiskakkosillan” mielipidekirjoituksista, koska en jaksa varsinaisesti selvittää taustoja. Viittaan sen sijaan Raamattuun , matti ”wittgenstein” nykasen sitaatteihin sekä lastensuusta kuultuihin totuuksiin, jotta saan sekä arjen että järjen kuuluville.

Tässä kappaleessa tuon esiin qooglen löytämän samasta aiheesta tehdyn ansiokkaan linkin, joka ei liittyy juttuun mutta se on sinällään kiinnostava.

Väliotsikossa luon vaikutelman omaperäisestä ideasta
Tähän liitän lisää epäoleellisia viittauksia, jotka on validoitu sekä googlaamalla että ristiintarkistamalla Wikipediasta. Linkitän omat ajatukseni syheröimällä ne jotenkin otsikkoteeman suuntaan.

Tämä ajatelma on tässä yksistään jostakin oleellisesta syystä tarkemmin perustelematta.

Tässä kappaleessa kiemurtelen jääviyden rajamailla, koska en tarkkaan muista mitä kirjoitin, mihin viittasin ja mitä siitä seurasi omassa blogissani puoli vuotta sitten.

Tässä vaiheessa lisään kuvan, jotta teksti rytmittyy ja hakukoneoptimointi saa lisätehoja. Kuva ei liity juurikaan tekstiin, mutta onhan se hauska.

Väliotsikkona pureva ja innoittava kysymys?
Tässä muistutan jälleen että kolikolla on toinen puoli, asioilla on vastakohtia ja että mielipiteet ovat makuasioita. Muistutan että aiheesta on käyty jo useamman kertaa syvällistä laatukeskustelua sekä suomi24:ssä että erilaisissa alueellisissa juttutuvissa.

Tässä kappaleessa arvioin mihin johtopäätökseen olen päätymässä, mutta en linkkaa mihinkään, koska linkki voi kiinnostavampi kuin oma tekstini.

Viimeisessä kappaleessa huomatan että jos tässä oli homonkaan verran järkeä niin keskustelu ja selvittely jatkuu varmasti. Sitä varten perustetaan komitea, hallintoneuvosto sekä vähemmistövaltuusto. Loppunostoksi kiteytän tunteeseen vetoavan vertauskuvan uskonnosta, Tuntemattomasta sotilaasta tai kielikuvapediasta.

Linkitykset
Koska bloggaaja on pohjimmiltaan reilu ja rehti, paljastan tekstin innoittavat alkuperäislähteet eli Guardian sekä s(u)omettaja Kari Haakana

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Imitoiva tuotteistettu blogikirjoitus?

  1. Paluuviite: Tweets that mention Imitoiva tuotteistettu blogikirjoitus? | Yrittäjän verkkomarkkinointi -- Topsy.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s